saved #1


Kanskje er det fordi sola har vist seg litt mer i det siste og gitt meg noen små, små håp om vår (*ser elegant bort fra snøen som kom i helgen*) – jeg føler meg i alle fall mer inspirert enn det jeg har vært på en lang stund og da henger jeg automatisk litt mer på Pinterest. Så her kommer noe av det jeg har pinnet i det siste.
 


Jeg er stadig på leting etter kule bilder og postere, for det å fylle veggene med noe er aldri lett. Henger gjerne opp litt merkelige, men pene fotografier og for tiden er svarthvitt bilder av funkishus en hit hos meg. Spesielt de veldig, veldig (veldig) dyre LA-villaene med utsikt over byen. Å bo der en gang skjer jo aldri, men å ha bilde av et på veggen er jo ikke umulig. Får også lyst til å bare fotografere i svarthvitt fremover av disse bildene over, det er jo så fint. 
 


Med våren på vei får jeg alltid veldig lyst til å oppdatere både heimen og garderoben. Det er jo ikke særlig vennlig verken for miljøet eller økonomien min, men man kan jo drømme. Jeg hadde i alle fall ikke hatt noe i mot en ny, kul sekk, en stabel med nye magasiner eller denne vasen fra HAY som jeg, i likhet med Mariell, har sånn greit lyst på.

Lyst til å oppdatere fargene litt her inne fikk jeg plutselig også, så da ble det sånn. Får se hvor lenge det varer, men per nå synes i alle fall jeg det er ganske ålreit.
 

Alle kilder på min Pinterest.