→ bcn ←


Holaz! Her er det jo litt stille. Dere vet; skole, jobb, livet. Men i helgen levde jeg i alle fall life i Barcelona. Reiste fra femten varmegrader og landa til én grad i går, så man kan jo trygt si at jeg savner Spania allerede. Men i dag er det 1. februar og hurra for det. For selv om det snør utenfor vinduet her i ny og ne er vi et skritt nærmere våren enn det vi var i januar.

Anyhow. I Barcelona gikk vi for det meste rundt og tittet, spiste digg mat og drakk enda diggere kaffe. Det ble ca. tjuetusen skritt og en mil om dagen på beina våre, for Barca oppleves absolutt på best mulig vis ved å bare gå rundt. De
fineste skattene ligger nemlig veldig skjult i små, trange smug.
 


Den første dagen startet vi med kaffe og frokost på et av Barcelonas mest hipstrete sted; Satan's coffee. For altså, om det er hipstrete på løkka og i Torggata i Oslo, så er liksom dette beyond. Sykt enkelt og nedstrippa og for å sette seg ned må man gå bak disken og kassa, hvor det sistnevnte kjentes litt rart for en stakkars nordmann. Men god kaffi og frokost, da. Og for øvrig så deilig å få lufte sneakersene i januar <3.
 


Etter mitt fine reisefølge et moi var mette og mindre kaffetørste spaserte vi videre gjennom El Born hvor vi blant annet gikk på en bildevennlig vegg. Rein fikk jo denne turen i bursdagsgave av meg og passende nok var det også denne helgen akkurat to år siden vi møtte hverandre. Hjerrrte på han der.
 


Litt på slump havnet vi i Parc de la Ciutadella. Der var det grønt og fint og trær med appelsiner på til tross for vintertid. Antakeligvis er det nok enda grønnere og finere der om sommeren, men fint nok til å begeistre enn vårtørst meg.
 


Fine bygninger og statuer var det også. Stakkars Rein fikk gjennomgå fremfor linsen. Har så mange bilder av ham at han kan starte blogg selv nå. :)
 


Også gikk vi gjennom flere trange smug med klesvask og palmer på balkongene, spiste tacos til lunsj, slappet litt av på hotellet før vi avsluttet dagen med tapas og vinos. Vi var innom veldig mange bra steder i løpet av helgen så jeg tenkte å sette sammen en miniguide litt sånn etter hvert. Så stay tuned, eller no'.