tre x rød

Jeg er i utgangspunktet ikke særlig fan av fargen rød (bortsett fra på neglelakk og leppestift, da), men plutselig lå det tre nye, røde ting her hjemme – i tillegg til noen kvister med røde bær i et mer eller mindre desperat forsøk på å finne julestemningen. Fungerer hittil sånn passe. Her er uansett tre røde ting og kanskje tre tips om du vil:

1. Julekaffe fra LIPPE

Så god! Ikke for søt og ikke for mørk, som jeg synes de fleste julekaffene har en tendens til å bli. Kan kjøpes på Åpent Bakeri – tips til kaffedrikkende Oslo-boere.

2. A New type of Imprint vol. 9

Hvor vakker er ikke denne forsiden? Til tross for at jeg ikke digger rød alene, er jeg stor fan av rød og rosa sammen. Og blå sammen med både rosa og rød. For de som ikke kjenner til magasinet fra tidligere av er A New Type of Imprint et kreativt livsstil magasin som hyller (hovedsaklig) norsk kreativitet. Det forfattes dog på engelsk og selges verden over. Innholdet og designet er bedre og langt mer innovativt enn for eksempel Kinfolk som liksom aldri fornyer seg.

Magasinet er delt inn i tre kapitler og kapittel to er alltid designet eksternt. Denne gangen har de krysset landegrensene og satt fokus på Finland i nevnte kapittel. Både innhold og layout er viet til og designet av finsker. Og jaggu har ikke en finsk designer laget det kuleste kapittel to så langt i Imprint-historien – typoen, fargene, layouten. Så fint og så mange inspirerende finsker (og nordmenn ellers i magasinet så klart). Se mer av innholdet her.

3. Bursdagsgave

Kjæresten min hadde bursdag forrige uke og i gave fikk han en tur til Barcelona. Jeg synes det var litt kjedelig å bare printe ut billettene med dato og avreisetidspunkt, så da lagde jeg en lite "bok" i stedet (igjen, rosa og rød <3). Ganske ålreit med Spania-tur i januar og ganske ålreit at jeg også skal være med, da.

Nå skal jeg pakke inn julegaver. Håper julestemningen finnes der!