materialistic wishes

Advent allerede. Kan noen fortelle meg hvor høsten ble av? Svosj. Jeg har ligget langflat med influensa den siste uken, det er lenge nok til å finne ut hva jeg ønsker meg til jul i alle fall. Ja, sånn bortsett fra lang ferie, mer ferie og så klart – mer yoga og mer balanse i 2017 (er livet noen gang i balanse, egentlig?). Så, her er en god blanding mellom noen rimelige og noen urimelige (heh) ønsker. På forhånd takk, anyone. Fare for at noen av de mer urimelige ønskene kommer til å kjøpes en gang i det nye året uansett: "Til meg fra meg" – de beste gavene.

→ Ønsker meg (noe tydlig) noen flere lysestaker, gjerne litt store og sære, som kan stå på spisebordet eller i vinduskarmen. Gjerne i messing. Her fra Klong, Skultuna og Lykkerom.
→ Smykke fra WOS. Tenk så fint å ha verden rundt halsen, da.
→ Posters.
Olympus OM-D E-M10 Mark II silver <3. En gang i 2017 skal det bli mitt.
→ Veske fra Sandqvist.

→ Servise fra House Doctor.
→ Laptop cover fra P.A.P.
→ "Allt som blir kvar" av Sandra Beijer. Og bøker generelt.